3. nedeľa v cezročnom období


Liturgický kalendár

  • streda 24. januára: Sv. Františka Saleského, biskupa a učiteľa Cirkvi, spomienka
  • štvrtok 25. januára: Obrátenie svätého Pavla, apoštola, sviatok
  • piatok 26. januára: Sv. Timoteja a Títa, biskupov, spomienka
  • sobota 27. januára: Sv. Henricha de Ossó y Cervello, kňaza, ľubovoľná spomienka OCD

Stretnutie manželov

Na budúci piatok 26. januára pozývame všetkých manželov na stretnutie. V programe je sv. omša o 18.00 hod., po nej adorácia s modlitbou Korunky Božieho milosrdenstva a napokon  prednáška na tému: „POTREBY MUŽA a POTREBY ŽENY“ s prípadnou diskusiou. Prednášku budú mať manželia Brezoví.

Stretnutie rozvedených

V tomto novom roku 2024 začíname v našom kláštore organizovať aj stretnutia pre rozvedených ľudí. Budú bývať raz v mesiaci v nedeľu. Cieľom týchto stretnutí bude dať priestor rozvedeným stretnúť sa, spoločne sa pomodliť, porozprávať a povzbudiť. V programe preto bude duchovné čítanie, adorácia a agapé spojené s neformálnymi rozhovormi. Najbližšie takéto stretnutie sa uskutoční na budúcu nedeľu 28. januára o 15.30 hod. Všetkých rozvedených srdečne pozývame.

Duchovná obnova pre mladých mužov

Všetkých mladých mužov pozývame na duchovnú obnovu v našom kláštore v termíne 9.-11. februára 2024. Obnova je určená tým, ktorí hľadajú a rozlišujú svoje povolanie. V programe sú rozhovory, modlitba, adorácia a prednášky. 
Duchovnú obnovu bude viesť náš spolubrat Dušan Hricko, OCD. Viac informácií nájdete na plagáte na výveske vo vestibule. Prihlásiť sa treba najneskôr do pondelka 5. februára.

Fotogaléria - odpustová slávnosť Panny Márie Karmelskej

16. nedeľa v cezročnom období

15. nedeľa v cezročnom období

14. nedeľa v cezročnom období

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...