1. adventná nedeľa


Liturgický kalendár

  • pondelok 30. november: sv. Ondrej, apoštol, sviatok
  • štvrtok 3. december: sv. František Xaverský, kňaz, spomienka
  • nedeľa 6. december: 2. adventná nedeľa

On-line prenosy sv. omší

Z našej kaplnky naďalej vysielame on-line prenosy sv. omší na: www.youtube.comkanál: Kláštor bosých karmelitánov Lorinčík. Od pondelka až do piatka budú sv. omše večer o 18.00 hod, v sobotu a v nedeľu bude sv. omša o 8.00 hod ráno.
 

On-line prenos adorácie a modlitby ruženca

Každý piatok sa môžete zapojiť do on-line adorácie od 16.45 hod. do 17.45 hod. Počas adorácie sa pomodlíme aj modlitbu ruženca o 17.30 hod. na úmysel za ukončenie pandémie a za Slovensko. Modlitba je spojená aj prísnym pôstom v piatok za odvrátenie pandémie, ktorý trvá až do 18. decembra 2020.

Adventný čas

Povzbudzujeme vás k spoločnej modlitbe rodín pri adventnom venci. Skúsme sa, aj napriek obmedzeniam v tichu a pokoji pripravovať na slávenie Vianoc.
Ponúkame nové číslo časopisu Nové mesto. Nájdete v ňom zaujímavé články, názory odborníkov o tom, akým spôsobom vychovávať autistov, alebo ako viesť dialóg a či sa dá hovoriť účinne s niekým, kto má opačný názor ako ja, zosumarizovanie novej encykliky o bratstve pápeža Františka a aj o tom, že revíziu prekladu urobila moslimská Univerzita al-Alhar a iné články. Cena je 1 euro.
Časopis Milujte sa! s ústrednou témou o utrpení.

Vzadu medzi knihami je aj stolný kalendár na rok 2021, ktorý vydali sestry Faustínky. Cena je 2,90.

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...