Novéna a odpustová slávnosť Panny Márie Karmelskej


Pozývame vás na novénu pred slávnosťou Panny Márie Karmelskej, ktorá sa začne na budúci piatok 7. júla a bude trvať do soboty 15. júla.
Duchovný program sa každý deň začne Eucharistickou adoráciou o 17.00 hod. a bude pokračovať modlitbou ruženca o 17.15 hod. Sv. omša počas novény bude každý deň o 18.00 hod. a celebrovať ju bude náš spolubrat o. Rudolf Bartal, OCD. Na záver sv. omše sa pomodlíme modlitby novény.
V nedele 9. a 16. júla bude sv. omša nielen večer o 18.00 ale aj ráno o 7.00 hod.
Každý deň pri sv. omši a v modlitbách budeme predkladať Panne Márii Karmelskej vaše úmysly, ktoré môžete písať na kartičky Úmysly modlitieb k Panne Márii Karmelskej. Tie nájdete na okne pri obraze sv. Jozefa a vzadu na lavičke.
Zároveň vás pozývame na odpustovú sv. omšu 16. júla, ktorú bude celebrovať o 18.00 hod. o. Juraj Kamas, kancelár arcidiecéznej kúrie. Program v deň slávnosti bude taký istý ako počas novény.
Novénu aj samotnú slávnosť budeme od 17.00 hod. vysielať aj prostredníctvom internetu na: www.youtube.com, kanál: Kláštor bosých karmelitánov. Link nájdete aj na Facebooku v skupine Priatelia Karmelu. 

Plagát novény a odpustovej slávnosti Panny Márie Karmelskej (pdf)

5. veľkonočná nedeľa

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...