4. pôstna nedeľa (Laetare)


Poďakovanie

Ďakujeme všetkým, ktorí ste nám počas uplynulého týždňa pomohli dôstojne prijať a pohostiť otcov biskupov v našom kláštore. Ďakujeme aj za všetky vaše modlitby. Nech vám to dobrý Pán mnohonásobne odmení.

Novéna k sv. Jozefovi

Od nedele 10. marca do pondelka 18. marca sa bude v našej kaplnke konať novéna k sv. Jozefovi. Každý deň bude sv. omša o 18.00 hod., počas ktorej sa nám prihovoria kňazi pôsobiaci v Košickej arcidiecéze.
Program začne adoráciou o 17.00 hod., bude pokračovať modlitbou ruženca o 17.15 hod. a o 18.00 hod. sv. omšou s modlitbami novény. Sv. omšu v deň slávnosti v utorok 19. marca bude celebrovať náš spolubrat bosý karmelitán z Čiech o. Pavel Michal Pauli z Karmelu v Slaným neďaleko Prahy.
Kartičky, na ktoré môžete písať vaše prosby sú umiestnené vzadu na lavici alebo vpredu pri obraze sv. Jozefa. Svoje prosby môžete zasielať aj prostredníctvom mailu alebo listom na adresu kláštora. Informácie o novéne aj o kazateľoch na jednotlivé dni nájdete vzadu na výveske.

Sv. omša v nedeľu 17. marca bude zároveň aj o 7.00 hod. ráno

Počas novény môžete podporiť chudobné rodiny zakúpením výrobkov z dreva na okrúhlom stolíku vo vestibule. Pri výrobkoch z dreva je aj pokladnička, do ktorej môžete prispieť ľubovoľným milodarom.

Pobožnosť krížovej cesty

Pozývame vás na pobožnosť krížovej cesty, ktorú sa modlievame v našej kaplnke každý piatok o 17.15 hod. Krížová cesta je vysielaná aj naživo cez internet.

Charitný časopis Cesta

Ponúkame vám nové číslo charitného časopisu CESTA s témou: Boj. Prečítate si v ňom napr. článok o boji vedcov s rakovinou alebo o boji so závislosťami, svedectvo o tom, že aj boj so závislosťou sa dá vyhrať, ako aj článok o novom arcibiskupovi v Prešove – vladykovi Jozefovi Jonášovi Maximovi. Časopis nájdete na stolíku vo vestibule a jeho cena je 2,- €. Zakúpením tohto časopisu podporujete katolícku charitu.

2% z daní

Aj tento rok nám môžete venovať 2 percentá z vašich daní – údaje nájdete na internetovej stránke nášho kláštora: www.lorincik.bosikarmelitani.sk alebo vytlačené formuláre na stolíku vo vestibule kláštora. Ďakujeme za vašu podporu.

 

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...