3. nedeľa v cezročnom období


Liturgický kalendár

  • streda 24. januára: Sv. Františka Saleského, biskupa a učiteľa Cirkvi, spomienka
  • štvrtok 25. januára: Obrátenie svätého Pavla, apoštola, sviatok
  • piatok 26. januára: Sv. Timoteja a Títa, biskupov, spomienka
  • sobota 27. januára: Sv. Henricha de Ossó y Cervello, kňaza, ľubovoľná spomienka OCD

Stretnutie manželov

Na budúci piatok 26. januára pozývame všetkých manželov na stretnutie. V programe je sv. omša o 18.00 hod., po nej adorácia s modlitbou Korunky Božieho milosrdenstva a napokon  prednáška na tému: „POTREBY MUŽA a POTREBY ŽENY“ s prípadnou diskusiou. Prednášku budú mať manželia Brezoví.

Stretnutie rozvedených

V tomto novom roku 2024 začíname v našom kláštore organizovať aj stretnutia pre rozvedených ľudí. Budú bývať raz v mesiaci v nedeľu. Cieľom týchto stretnutí bude dať priestor rozvedeným stretnúť sa, spoločne sa pomodliť, porozprávať a povzbudiť. V programe preto bude duchovné čítanie, adorácia a agapé spojené s neformálnymi rozhovormi. Najbližšie takéto stretnutie sa uskutoční na budúcu nedeľu 28. januára o 15.30 hod. Všetkých rozvedených srdečne pozývame.

Duchovná obnova pre mladých mužov

Všetkých mladých mužov pozývame na duchovnú obnovu v našom kláštore v termíne 9.-11. februára 2024. Obnova je určená tým, ktorí hľadajú a rozlišujú svoje povolanie. V programe sú rozhovory, modlitba, adorácia a prednášky. 
Duchovnú obnovu bude viesť náš spolubrat Dušan Hricko, OCD. Viac informácií nájdete na plagáte na výveske vo vestibule. Prihlásiť sa treba najneskôr do pondelka 5. februára.

5. veľkonočná nedeľa

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...