27. nedeľa v cezročnom období


Liturgický kalendár

  • streda 11. októbra:  Sv. Jána XXIII., pápeža, ľubovoľná spomienka
  • nedeľa 15. októbra:  SV. TERÉZIE OD JEŽIŠA, PANNY A UČITEĽKY CIRKVI, NAŠEJ MATKY, slávnosť OCD

Október – mesiac posvätného ruženca

V mesiaci október vás pozývame na spoločnú modlitbu ruženca, ktorý sa modlíme v našej kaplnke v pondelky, stredy a piatky o 17.15 hod. a v utorky i soboty po rannej sv. omši.

Spevy z Taizé

V nedeľu 8. októbra vo farnosti Kráľovnej Pokoja na Juhu bude o 19.00 hod. duchovno-umelecké pásmo: Spevy z Taizé. Srdečne pozývame.

Novéna k sv. Terézii od Ježiša (z Avily)

Od piatka 6. októbra až do soboty 14. októbra sa na záver sv. omše modlíme modlitbu novény k sv. Terézii od Ježiša (z Avily), ktorej slávnosť bude v nedeľu 15. októbra. Novénu sa modlíme na úmysly každého z účastníkov. Na záver nedeľnej sv. omše na slávnosť sv. Terézie bude možnosť uctiť si relikvie prvého stupňa tejto svätice.

Nové číslo časopisu Cesta

Na stolíku vo vestibule je nové októbrové číslo charitného časopisu CESTA s témou: Limit. Okrem iného v ňom nájdete články o limitoch ľudského prežitia, o limitoch, ktoré nám dáva súčasnosť alebo ktoré nám spôsobujú ochorenia.
Zakúpením časopisu podporujete katolícku charitu. Jeho cena je 2,00 €.

24-hodinová adorácia

V najbližší štvrtok 12. októbra sa bude v našej kaplnke konať 24-hodinová adorácia. Adorácia začne vo štvrtok ráno o 8.00 hod. a skončí sa v piatok ráno o 8.00 hod. Vzadu na stolíku sa môžete zapísať na konkrétnu hodinu. Pozývame vás k tejto modlitbe.

 

5. veľkonočná nedeľa

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...