2. Pôstna nedeľa


Novéna a slávnosť sv. Jozefa

Pozývame Vás na záverečné dni novény pred slávnosťou sv. Jozefa, ktorá v našej kaplnke prebieha každý večer až do pondelka 18. marca. Na plagáte vo vestibule si môžete pozrieť rozpis kňazov, ktorí celebrujú sv. omše o 18.00 hod. počas jednotlivých dní novény.
V nedeľu 17. marca bude sv. omša aj o 7.00 hod. ráno.
Novénu zavŕšime odpustovou slávnosť sv. Jozefa, na ktorú Vás všetkých srdečne pozývame v utorok 19. marca. Sv. omšu o 18.00 hod. bude celebrovať Vdp. Vladimír Šosták, biskupský vikár pre katechézu a apoštolát laikov. Duchovný program pred omšou bude podobný ako počas novény – začneme vešperami zo slávnosti sv. Jozefa o 16.30 hod.
Ženy prosíme o prípravu koláčov, ktorými by sme chceli ponúknuť pútnikov, ktorí prídu na odpustovú slávnosť.

Nová internetová stránka:    www.lorincik.bosikarmelitani.sk

Pred nedávnom sme spustili novú internetovú stránku nášho kláštora: www.lorincik.bosikarmelitani.sk. Nájdete tam aktuálne oznamy aj informácie z diania u nás. V kategórii „Na stiahnutie“ sú kázne, ktoré odzneli počas jednotlivých dní Novény k sv. Jozefovi.

Pobožnosť krížovej cesty

Pozývame Vás na pobožnosť krížovej cesty, ktorú sa v pôstnom období modlíme každý piatok 45 minút pred sv. omšou, teda o 17.15 hod.

2 percentá

Ďakujeme všetkým, ktorí ste nás minulý rok obdarovali 2 percentami z dane. Aj tento rok môžete týmto spôsobom pomôcť. Tlačivá sú vzadu na lavičke ako aj na polici vo vestibule. » viac informácií

Zápis do 1. ročníka Spojenej školy sv. Košických mučeníkov

Spojená škola sv. Košických mučeníkov na Čordákovej ul. 50 v Košiciach pozýva predškolákov a ich rodičov na zápis do 1. ročníka. Viac informácií nájdete na plagáte vo vestibule.

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Palmová nedeľa

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...