Manželské stretnutie v piatok 27. septembra 2019


Manželské stretnutie v piatok 27. septembra

Počas najbližšieho stretnutia manželov v piatok 27. septembra pripadá 5. výročie požehnania nášho kláštora a kaplnky tu v Lorinčíku. Preto pozývame nielen všetkých manželov s deťmi ale aj Vás ostatných na slávenie tejto pripomienky.

pri sv. omši o 18.00 hod. budeme ďakovať Bohu za uplynulých 5 rokov existencie kláštora, za všetkých našich dobrodincov, spolupracovníkov a priateľov. Po sv. omši bude krátka adorácia s modlitbou Korunky k Božiemu milosrdenstvu. Po nej všetkých pozývame do prednáškovej sály, kde si video-prezentáciou pripomenieme priebeh výstavby kláštora, slávnosť jeho požehnania a niektoré udalosti, ktoré sa od požehnania kláštora u nás udiali.

Zároveň si posedíme a porozprávame pri malom občerstvení. Na toto stretnutie môžete priniesť obložené chlebíky alebo koláče. My sa postaráme o nápoje. Náhradou pôstu – keďže je akurát piatok – bude naša účasť na sv. omši.

Napokon, kto bude mať chuť a čas, tak si môže pozrieť 70 minútový dokumentárny film „Psi Páně“, ktorý pri príležitosti 800 rokov od založenia dominikánskeho rádu minulý rok natočila Česká dominikánska provincia.

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Palmová nedeľa

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...