Druhá pôstna nedeľa


Liturgický kalendár

  • Nedeľa 12. marec: 3. pôstna nedeľa


Novéna k sv. Jozefovi

V našej kaplnke sa od najbližšej soboty od 11. marca začína novéna k sv. Jozefovi. Bude trvať do nedele 19. marca. Každý deň bude sv. omša o 18.00 hod. počas ktorej sa nám prihovoria kňazi pôsobiaci v Košickej arcidiecéze.
Program začne adoráciou o 17.00 hod., modlitbou ruženca o 17.15 hod. a o 18.00 hod. sv. omšou s modlitbami novény. Sv. liturgiu v deň samotnej slávnosti, v pondelok 20. marca bude sláviť o. arcibiskup Cyril Vasiľ SJ, biskup Košickej eparchie.
Kartičky, na ktoré môžete písať vaše prosby sú umiestnené vzadu na lavici alebo vpredu pri obraze sv. Jozefa. Svoje prosby môžete zasielať aj prostredníctvom mailu, alebo listom na adresu kláštora. Informácie o novéne nájdete vzadu na výveske.
Sv. omša v nedeľu bude aj o 7.00 hod. ráno.


Film o kardinálovi Tomkovi

V deň nedožitých 99. narodenín otca kardinála Jozefa Tomka, v sobotu 11. marca 2023, uvedie RTVS o 20.10 hod. na programe Dvojka v premiére 30 minútový spomienkový dokument názvom Červený pápež - Papa rosso.
Nový dokument ponúkne divákom najdôležitejšie udalosti kardinálovho života, jeho výraznú osobnosť a prácu pre univerzálnu cirkev, jeho poslanie a odkaz Slovensku, Európe i svetu.


2% z daní

Aj tento rok nám môžete venovať 2 percentá z vašich daní – údaje nájdete na našej stránke: www.lorincik.bosikarmelitani.sk alebo vo vestibule kláštora. Ďakujeme.

 

 

Palmová nedeľa

Fotogaléria - odpustová slávnosť sv. Jozefa

5. pôstna nedeľa

4. pôstna nedeľa (Laetare)

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...