7. nedeľa v období cez rok


Liturgický kalendár

  • Streda 22. február: Popolcová streda
  • Nedeľa 26. február: Prvá pôstna nedeľa

Popolcová streda

V stredu 22. februára je Popolcová streda, ktorou sa v Cirkvi začína pôstne obdobie. 
Tento deň nás zaväzuje zdržanlivosť od mäsitých pokrmov a prísny pôst, tzn. môžeme sa počas dňa najesť dosýta iba jeden raz. Svätá omša v našej kaplnke bude večer o 18.00 hod.

Manželské stretko

Najbližší piatok 24. februára pozývame manželov na stretko, ktoré začneme sv. omšou o 18.00 hod. Po nej bude nasledovať krátka adorácia s modlitbou Korunky Božieho milosrdenstva a stretnutie. Pozvanie prijala detská psychiatrička Iveta Rjašková, ktorá bude mať prednášku na tému: ADHD/hyperaktivita detí - s následnou možnosťou otázok k téme. Deťom sa budú venovať animátori.

Pobožnosť krížovej cesty

Pozývame vás na pobožnosť krížovej cesty, ktorú sa budeme modliť v našej kaplnke každý piatok o 17. 15 hod. Krížová cesta bude vysielaná aj online.

2% z daní

Tak ako po iné roky, aj tento rok nám môžete venovať 2 percentá z vašich daní – údaje nájdete na našej stránke: www.lorincik.bosikarmelitani.sk alebo vo vestibule kláštora. Ďakujeme.

Zbierka pre obete zemetrasenia v Turecku a Sýrii

Slovenská katolícka charita vyhlasuje celonárodnú zbierku na pomoc Turecku a Sýrii, ktoré v pondelok ráno zasiahli obrovské, ničivé zemetrasenia.
Finančnú pomoc môžete posielať pre tých, ktorí prišli o všetko, prostredníctvom účtu Charity cez stránku charita.darujme.sk/775 alebo darom na účet: SK93 1100 0000 0029 4546 3097, variabilný symbol 5090.
 

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Palmová nedeľa

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...