4. pôstna nedeľa


Liturgický kalendár

  • Pondelok 20. marec: SV. JOZEFA, ŽENÍCHA PREBL. PANNY MÁRIE, slávnosť
  • Sobota 25. marec: ZVESTOVANIE PÁNA, slávnosť
  • Nedeľa 26. marec: 5. pôstna nedeľa

Novéna a odpustová slávnosť k sv. Jozefovi

V našej kaplnke sa do 19. marca koná novéna k sv. Jozefovi. Každý deň bude sv. omša o 18.00 hod. počas ktorej sa nám prihovárajú kňazi pôsobiaci v Košickej arcidiecéze.
Liturgiu vo východnom obrade bude v deň samotnej slávnosti, v pondelok 20. marca, sláviť o. arcibiskup Cyril Vasiľ SJ, biskup Košickej eparchie.
Počas samotnej slávnosti môžete podporiť rodiny, farnosti ale aj jednotlivcov zakúpením si rôznych výrobkov. Vzadu sa nachádzajú napr. veľkonočné baránky. Kúpou týchto baránkov podporíte rozvoj farnosti Pavlovce nad Uhom, do ktorej patrí aj pútnické miesto Vysoká nad Uhom (bl. Anka Kolesárová). Odporúčaná cena je 7 eur.
Taktiež si môžete zakúpiť výrobky z dielne Emauzy, napr. evanjelizačné tabuľky, hrnčeky s citátmi s Biblie, pánske a dámske tričká s kresťanskou tematikou, sviečky s biblickými citátmi a taktiež výrobky z dreva z rôznymi myšlienkami a námetmi.
Gazdinky a ženy prosíme o koláče na slávnosť, aby sme mohli pohostiť veriacich prichádzajúcich na odpustovú slávnosť. Ďakujeme.

Pobožnosť krížovej cesty

V piatok vás pozývame na pobožnosť krížovej cesty o 17. 15 hod. Krížová cesta bude vysielaná aj online.

Zmena času

Na budúci týždeň sa v noci z 25. na 26. marca mení čas. Posúvame si ho z 02.00 hod. zimného času na 03.00 hod. letného času.

2% z daní

Aj tento rok nám môžete venovať 2 percentá z vašich daní – údaje nájdete na našej stránke: www.lorincik.bosikarmelitani.sk alebo vo vestibule kláštora. Ďakujeme.

 

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Palmová nedeľa

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...