4. Pôstna nedeľa


Posun času

V noci zo soboty na nedeľu (30.3. na 31.3.) sa posúva čas o jednu hodinu dopredu. Budeme spať o jednu hodinu kratšie.

Pobožnosť krížovej cesty

Pozývame Vás na pobožnosť krížovej cesty, ktorú sa v pôstnom období modlíme každý piatok 45 minút pred sv. omšou, teda o 17.15 hod.

Sv. omša s deťmi  v piatok  5. apríla

V piatok 5. apríla bude sv. omša o 18.00 hod. s účasťou detí. Po sv. omši bude prvopiatková pobožnosť a potom možnosť stretnúť sa v Sále sv. Rodiny.

Upratovanie okolia cintorína a kostola v sobotu  6. apríla

Pán Exner, starosta mestskej časti Košice - Lorinčík, poslal oznam, v ktorom prosí o účasť na tradičnom upratovaní okolia cintorína a kostola sv. Vavrinca v sobotu 6. apríla 2019 od 10.00 hod. Ak niekto môže skôr, tak od 9.00 hod. Bude sa hrabať lístie a urobí sa celkové jarné upratovanie pred veľkonočnými sviatkami. Hrable, prípadne fúrik si treba prinesť. Pri vstupe na cintorín bude pristavený veľkokapacitný kontajner na veci z hrobov. Za účasť pán starosta dopredu veľmi pekne ďakuje.

Novinky na internetovej stránke

Na internetovej stránke nášho kláštora (www.lorincik.bosikarmelitani.sk) v kategórii „Na stiahnutie“ nájdete kázne, ktoré odzneli počas novény a odpustovej slávnosti sv. Jozefa. Na stránke sa dajú pozrieť aj videá: napr. kázeň o. Vladimíra Šostáka alebo svedectvo Gorana Ćurkovića z Medžugoria.

Centrum na ochranu maloletých

Ponúkame Vám služby novovzniknutého Centra na ochranu maloletých. Ak máte otázky alebo nejasnosti, prípadne potrebujete v danej oblasti poradiť, neváhajte kontaktovať vedenie tohto centra.

Viac informácií nájdete na plagáte.

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...