3. Pôstna nedeľa


Slávnosť Zvestovania Pána   25. marca

V pondelok 25. marca je slávnosť Zvestovania Pána. Keďže večer sv. omša v kostole nebude, tak bude v našej kaplnke ako obyčajne v pondelok, t.j. o 18.00 hod.

Manželské stretnutie

Všetkých manželov pozývame na stretnutie na budúci piatok 29. marca.
Po sv. omši o 18.00 hod. bude adorácia s modlitbou Korunky k Božiemu milosrdenstvu, a po nej si pozrieme francúzsky film: Kto chce byť milovaný? Film bol natočený podľa skutočného príbehu.
Súbežne so stretnutím manželov bude stretnutie detí v sále sv. Rodiny.

Pobožnosť krížovej cesty

Pozývame Vás na pobožnosť krížovej cesty, ktorú sa v pôstnom období modlíme každý piatok 45 minút pred sv. omšou, teda o 17.15 hod.

Poďakovanie z Majáka nádeje

Z občianskeho združenia Maják nádeje poslali poďakovanie za darované potraviny, drogériu i milodary pre chudobné rodiny. Počas novény k sv. Jozefovi a samotnej slávnosti sa vyzbieralo spolu: 1.719,50 €.
Poďakovanie z Majáka nádeje

Ponuka práce osobnej asistencie

Ťažko telesne postihnutá, pohybujúca sa na invalidnom vozíku, hľadá spoľahlivú študentku VŠ, ktorá má záujem o prácu osobnej asistencie. Náplň práce: doprovod pri pohybe mimo bytu - pomoc pri nákupoch, doprovod pri spoločenských aktivitách (návštevy, kino, divadlo, knižnica a pod.), doprovod do kostola, k lekárovi, na úrady. Asistencia sa vykonáva podľa potreby a na základe vzájomnej dohody.
Podrobnejšie informácie

 

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...