3. adventná nedeľa


Liturgický kalendár

  • pondelok 13. december: sv. Lucia, panna a mučenica, spomienka
  • utorok 14. december: sv. Ján od Kríža, kňaz a učiteľ Cirkvi, slávnosť
  • nedeľa 19. december: 4. adventná nedeľa

On-line prenosy sv. omší

Vláda schválila od 10. decembra 2021 nové pravidlá týkajúce sa bohoslužieb. Kostoly a kaplnky budú fungovať v režime OP – očkovaní a tí, ktorí prekonali chorobu. V našej kaplnke budeme môcť mať 30 osôb. Účastníci bohoslužieb musia mať so sebou buď covid pass alebo potvrdenie o prekonaní choroby. Povinný je zoznam účastníkov.
Pre tých, ktorí sa nemôžu zúčastniť na bohoslužbách v nedeľu a v prikázané sviatky kvôli obmedzeniam platí dišpenz od účasti na svätej omši. Sväté prijímanie budeme rozdávať raz za deň a to: v pondelok – sobotu o 19.00 hod. a v nedeľu o 17.00 hod.
Od budúceho týždňa bude online vysielanie iba večerných svätých omší (pon. str. piat.) o 18.00 hod. a v nedeľu ráno o 7.00 hod. Úmysel sv. omše, ktorý bol prijatý na večernú sv. omšu v sobotu bude odslúžený ráno o 6.30 hod.
Kaplnka bude otvorená pre súkromnú modlitbu od pondelka do soboty od 8.00 do 16.00 hod. a v nedeľu od 8.00 do 17.00 hod.         

Sviatosť zmierenia vysluhujeme po individuálnom dohovore.

Podpora rodín v núdzi

Vzadu na stolíku si môžete za dobrovoľný príspevok zakúpiť výrobky z dreva. Nachádzajú sa tam napr. obrázky na dreve s citátmi svätých. Kúpou týchto výrobkov podporíte rodiny v núdzi. Príspevok môžete vložiť do pokladničky, ktorá sa nachádza pri výrokoch.
V prípade, ak by vás niektoré výrobky zaujali a mali by ste záujem, autor sa ponúkol, že vám vyrobí aj obrázok podľa vašej predstavy a námetu. Výrobky sú vhodné aj ako darčeky do domácností. Kontakt získate v sakristii kaplnky.  

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...