29. nedeľa cez rok


Liturgický kalendár

  • Pondelok 17. október:Sv. Ignáca Antiochijského, biskupa a mučeníka, spomienka
  • Utorok 18. október: Sv. Lukáša, evanjelistu, sviatok
  • Sobota 22. október: Sv. Jána Pavla II., pápeža, ľubovoľná spomienka
  • Nedeľa 23. október: 30. nedeľa v období cez rok

Kalendáre na rok 2023

Vzadu na stolíku si môžete zakúpiť katolícky kalendár na rok 2023, ktorý vydali a pripravili sestry Faustínky. Sú dva druhy: nástenný a stolový. Cena za jeden kus je 3 eurá.

Október - ružencový mesiac

Mesiac október je zasvätený Ružencovej Panne Márii. Pozývame na spoločnú modlitbu ruženca, ktorý sa budeme modliť v našej kaplnke v dňoch: pondelok, streda, piatok o 17.15 hod a v utorok a sobotu po rannej sv. omši.

Pozvánka na obnovu pre manželov do Medžugoria

Ešte stále sa môžete prihlásiť na medzinárodnú obnovu pre manželov do Medžugoria ktorá sa uskutoční  v dňoch od 31. októbra do 6. novembra. Ubytovanie aj strava (polpenzia) sú zabezpečené a tak isto aj tlmočenie do slovenského jazyka. Cena na osobu je 330 eur. Podrobné informácie a kontakt na organizátorov nájdete vzadu na nástenke.

Relikvie z hory Gargano

Vzadu na stolíku vám ponúkame relikvie z hory Gargano, ktorá sa nachádza blízko San Giovanni Rotondo. Nachádza sa tu svätyňa kde sa zjavil sv. Michal Archanjel, ktorý túto horu posvätil svojou prítomnosťou. V malých relikviároch sa nachádza kameň z tejto hory. Výťažok z príspevku poputuje bratom Michaelitom, ktorí sa o svätyňu starajú. Cena je 5 eur.

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...