2. nedeľa v cezročnom období


LITURGICKÝ KALENDÁR

- utorok 21. januára: spomienka sv. Agnesy, panny a mučenice
- piatok 24. januára: spomienka sv. Františka Saleského, biskupa a učiteľa Cirkvi
- sobota 25. januára: SVIATOK OBRÁTENIA SV. PAVLA, APOŠTOLA

PRECHÁDZKA DO PRÍRODY V NEDEĽU 19. JANUÁRA

V nedeľu, tj. 19. januára ideme na prechádzku do Vysokých Tatier.
Trasa: zo Starého Smokovca na Hrebienok, kde si pozrieme ľadové sochy. Pôjdeme autami a odchod je o 9:00 hod. od kláštora. Prechádzka je vhodná aj pre deti.

SV. OMŠA V PONDELOK RÁNO

V pondelok 20. januára bude sv. omša aj ráno o 6:30 hod.

MANŽELSKÉ STRETNUTIE V PIATOK

24. JANUÁRA Všetkých manželov aj deti srdečne pozývame na stretnutie na budúci piatok 24. januára. Stretnutie začneme sv. omšou o 18:00 hod. v kaplnke. Po sv. omši bude krátka adorácia s modlitbou Korunky k Božiemu milosrdenstvu, a po nej prednáška na tému ďalšieho blahoslavenstva: Blahoslavení tichí. V tento piatok špeciálne pozývame aj všetky deti, lebo s nástupom nového roka začíname počas manželských stretnutí nový evanjelizačný cyklus určený pre deti: „Deti, Viera, Veda“. V rámci prvého večera sa deti zoznámia s prácou a výsledkami vedeckého bádania obrazu Panny Márie Guadalupskej. Súčasťou večera bude veľa zábavy. Deti sa hravou formou oboznámia s príbehom a výnimočnosťou obrazu, pozrú si rozprávku, občerstvia sa, budú maľovať, no čaká ich najmä výskumná práca na získavaní výsledkov, nad ktorými aj najznámejší vedci mohli len konštatovať: „Je to proste zázrak!” Viac informácií nájdete na výveske vo vestibule.

DUCHOVNÉ CVIČENIA NA VELEHRADE

Sestry Faustínky pozývajú na duchovné cvičenia na tému: „V každej duši konám diela milosrdenstva“. Duchovné cvičenia sa uskutočnia na Velehrade v Čechách v termíne od 14.-16. februára. Viac informácií nájdete na plagáte vo vestibule na výveske.

4. veľkonočná nedeľa

3. veľkonočná nedeľa

2. veľkonočná nedeľa Božieho milosrdenstva

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...